navigatie overslaan

Jenn - just for women

Trendy kleding en passie voor het vak

Ben jij als dame op zoek naar trendy kwaliteitskleding? Dan is een bezoek aan Jenn – just for women aan de Gemeenteweg 73a in hartje centrum van Staphorst de moeite waard. Deze winkel straalt in alle opzicht passie voor dameskleding en bijbehorende accessoires uit. Alles wat je niet verwacht in een damesboetiek in Staphorst ga je vinden bij Jenn – just for women. De winkel is zeer ruim opgezet en de collectie kan bestempeld worden als een tikkie gedurfd met veel kleur. Het is een winkel die nooit stilstaat, want eigenaresse Jennita Visscher vindt het zeer belangrijk om constant te variëren in het aanbod met passende thema’s. Jenn – just for women verkoopt kwaliteitskleding van boven tot onder, die tevens mooi geprijsd zijn. Nog niet overtuigd? Dan is het zeker een aanrader om Jenn Staphorst te volgen op social media waar ze dagelijks hun outfits en aanbiedingen presenteren.

Begonnen als Jenncollier

Onlangs heeft het bedrijf haar 12,5 jarig jubileum gevierd. Jennita is begonnen door eigen sieraden in de woonkamer te maken. Via een eigen atelier groeide deze passie uit tot een prachtige winkel onder de naam Jenncollier. En nog steeds maken sieraden en accessoires een belangrijk onderdeel van de winkel uit. Naast handgemaakte kralen zijn er ook sieraden van glas, leer en stainless steel met bekende merken in de collectie zoals My Jewellery, By Jam, Azibi Ibiza, Viva Classic en Strass4you te koop. Ook is er een ruim aanbod aan avondtasjes, clutches en panty’s te vinden, waardoor iedere vrouw een compleet outfit voor een gezellige avond uit kan scoren bij Jenn – just for women. Heb je twijfels of de kleding bij jou past? Bij Jenn – just for women kan je rekenen op een eerlijk en passend advies. Het is ook mogelijk om even rustig over je keuze na te denken. Dit kan onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee of cappuccino op het eigen terras van deze winkel.

Mooie combinatie met Zuss&Zij

Jenn – just for women heeft een prachtige locatie op de hoek bij de rotonde in het centrum Op de andere hoek – een paar panden verder - is Zuss&Zij te vinden. Deze winkel wordt gerund door Jennita’s zus Jacquelien. Bij Zuss&Zij is er een prachtig aanbod van damesschoenen te vinden, waardoor de twee winkels uitstekend kunnen samenwerken. Ons advies is om de karakterwinkel, zoals Jenn – just for women wel genoemd mag worden, zelf live te ervaren, maar de collectie is ook online in de webshop en via social media te bekijken. Het doel van Jenn – just for women is simpel: een dame laten stralen zodat ze goedzelfverzekerd voor de dag kan komen.

Contactgegevens

Jenn - just for women