navigatie overslaan

Hilleen Mode & HeM

Passie voor mode

Hilly Kuijers is ruim dertig jaar geleden gestart met haar eigen modezaak. Vroeger droegen de meeste meisjes en dames klederdracht, maar dat wordt tegenwoordig steeds minder gedragen. In 1992 begon Hilly een Damesmodezaak Hilleen Mode en na ettelijke verbouwingen zijn we inmiddels twee keer zo groot geworden en is sinds 2016 ook de Herenmodezaak HeM toegevoegd.

Een eerlijk advies

In onze gezellige kledingzaak adviseren wij je graag om een persoonlijke outfit samen te stellen waar jij je prettig in voelt. Een outfit waarmee je uitstraalt wie jij bent: stijlvol, stoer of misschien een tikkeltje gedurfd? Wij geven je een eerlijk advies en kunnen je outfit helemaal compleet maken, want ook voor schoenen, sokken, sieraden, tassen, panty's e.d. kun je bij ons terecht.

Meer dan alleen kleding

Weet je waarom onze klanten zo graag terugkomen? Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren, Onze kledingzaak ademt sfeer en er is altijd tijd voor een praatje en een lekkere kop koffie. Wij hebben een vermaakservice om de items nog passender eb persoonlijker te maken. Bij iedere aankoop ontvang je punten voor extra korting. Heb je een speciale gelegenheid en lukt het niet om binnen de openingstijden langs te komen? Ook in tijden van vreugde en verdriet staan wij voor je klaar! Je mag gerust een afspraak maken om buiten reguliere openingstijden langs te komen voor een gepaste outfit. Voel je welkom bij Hilleen Mode & HeM!

Contactgegevens

Hilleen Mode & HeM