navigatie overslaan

Hilko Jonkman, de echte groenteman

Voor vers en kwaliteit moet je bij deze échte groenteman zijn

Hilko Jonkman, de echte groenteman is een specialist op het gebied van groente en fruit. De basis voor deze échte groenteman is om iedere dag vers en kwaliteitsproducten te leveren. Over groente en fruit kan Hilko Jonkman en zijn gepassioneerde medewerkers alles vertellen en daardoor kunnen zij de klanten ook perfect van advies voorzien. Er is een zeer ruim aanbod in producten, waarbij het motto is: “Vandaag op het land, morgen bij u als klant.”

Verscentrum Staphorst, de lekker-eten winkel

Hilko Jonkman, de echte groenteman maakt onderdeel uit een uniek concept: Verscentrum Staphorst. Aan de Ebbinge Wubbenlaan 5 zijn er maar liefst drie winkels onder één dak met één ingang te vinden. Naast de groentewinkel maken ook Keurslager Bergerslag en Bergerslag, de Echte Bakker onderdeel uit van dit prachtige concept waarvan er slechts drie in Nederland te vinden zijn. Voor de klant ideaal, want die kan zowel de groenteman, bakker als slager onder één dak bereiken. Wat deze winkels ook bijzonder maken is dat zij voornamelijk producten uit de omgeving halen en verkopen. Denk daarbij onder andere aan bonen van Kamp, tomaten van Van de Belt, asperges van Van de Kolk, zuivel van Het Erf 1 en aardbeien van Katter.

De Groentetas is een goede keuze

Veel klanten van Hilko Jonkman, de echte groenteman maken gebruik van de Groentetas. Dat is een abonnementsvorm waarbij je voor een vast bedrag per week voorzien wordt van een tas vol met biologisch verse groente. De samenstelling varieert wekelijks en bestaat zoveel mogelijk uit het huidige seizoen en van eigen teelt. De groenten worden geteeld op de Zonnehort in de Punthorst. Wil je meer weten over Hilko Jonkman, de echte groenteman en zijn kwaliteitsproducten? Neem dan een kijkje op www.hilkojonkman.de-echte-groenteman.nl.

Contactgegevens

Hilko Jonkman, de echte groenteman