navigatie overslaan

Urker Vishandel Hakvoort

Kwaliteit en de klant op 1

Voor topkwaliteit vis kan je in Staphorst terecht bij Urker Vishandel Hakvoort aan de Gemeenteweg 16-a. Deze winkel onderscheid zich met hun kwaliteit en het leveren van echte zeevis. Gebakken vis is de absolute specialiteit van de winkel. Denk daarbij aan gebakken kabeljauw, kibbeling, lekkerbek, visfriet en bijhorende snacks. Ook is er ruime keuze in royaal belegde visbroodjes. Dagverse vis en gerookte vis ontbreken niet in de vitrine. Dagelijks wordt de zoute haring gefileerd in de verwerkingsruimte. Dit wordt uiterst nauwkeurig gedaan en dat proef je terug in het product. In de eigen ambachtelijke rokerij wordt wekelijks zalm en makreel gerookt. Levende schelp- en schaaldier – denk aan kreeften, oesters en krabben – zijn ook onderdeel van de menukaart. Ook minder gangbare vissoorten zijn op bestelling verkrijgbaar, waardoor Urker Vishandel Hakvoort een zeer compleet assortiment kan bieden.

Passie gevolgd

Eigenaard Leendert Hakvoort komt van Urk en zit van jongs af aan al in de vis. Zijn moeder komt uit Staphorst, waardoor Leendert ook altijd al een band met het dorp heeft gehad. Toen er in 2018 een winkelpand vrijkwam ging Leendert zijn passie achterna en begon zijn eigen vishandel. Vanaf Urk wordt er iedere dag verse geleverd aan deze viswinkel in Staphorst. In korte tijd heeft Urker Vishandel Staphorst een mooie klantenkring opgebouwd en wordt er zeer regelmatig van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de verse vis binnen in de winkel op te eten. Tevens is wilde duurzame biologische vis een speerpunt van Urker Vishandel Hakvoort. De wilde vis komt grotendeels uit de Noordzee, Schotse wateren of de koude wateren van de Barentszzee.

Webshop

Naast de gezellige winkel heeft Urker Vishandel Hakvoort een eigen webshop, die klanten vanuit heel Nederland weten te vinden. Bij een bestelling vanaf € 75,- wordt de vis gratis bezorgd. Naast het volledige assortiment vis zijn er ook complete menu’s te bestellen op deze webshop. Net als in de winkel geldt: de geleverde vis is verser dan verser. De webshop werkt erg makkelijk en is overzichtelijk. Wil jij ook de lekkerste vis thuis bezorgd hebben? Bekijk dan de volledige menukaart via: Urker Vishandel Menukaart

Contactgegevens

Urker Vishandel Hakvoort