navigatie overslaan

Juwelier Dekker

Groot assortiment horloges en sieraden

Juwelier Dekker staat bekend om hun grote assortiment aan horloges en sieraden. Hiervoor kan je terecht in deze prachtige juwelierszaak aan de Gemeenteweg 62 in Staphorst. Ook heeft het bedrijf een eigen werkplaats, waar zij ook nog de ambacht van goudsmid kunnen uitvoeren. Ook staat Juwelier Dekker bekend om trouwringen, aangezien zij over de grootste collectie van Noord-Nederland beschikken.

Goudsmid met eigen atelier

Juwelier Dekker is een familiebedrijf en zij waren al actief in deze branche voordat de eerste winkel in Staphorst ontstond. De Dekker’s begonnen als goudsmid in combinatie met verkoop en reparaties van horloges en sieraden. Vanuit deze achtergrond is er vanaf de start van de eerste winkel in 1990 een atelier bij de winkel ontstaan. En nog steeds kunnen klanten voor hun reparaties terecht bij Juwelier Dekker, waardoor zij snel kunnen schakelen en service kunnen verlenen aan de klant. Dit onderscheid deze juwelier van hun concullega’s. Op het gebied van goud en zilver smeden, dat in deze werkplaats ook nog wordt gedaan, zijn zij uniek in de regio.

Meer dan één vestiging

Juwelier Dekker is al decennialang een gerenommeerd adres voor sieraden, diamanten en horloges. De familie Dekker is daarmee al jaren een begrip in de regio. Het verhaal dat begon met een juwelierszaak in Staphorst is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere vestigingen. Bij een familie met een rijke juweliers traditie zit het ambacht in het bloed. Juwelier dekker is dan ook gespecialiseerd in het edelsmeden, met een eigen atelier in de meeste vestigingen worden nieuwe sieraden ontworpen en gemaakt. Ook worden er van oude sieraden nieuwe gemaakt of vermaakt. Samen met de klant wordt er gekeken naar de mogelijk en wensen zo komt er een ontwerp tot stand. De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast de mooie merken sieraden en horloges heeft u ook de mogelijkheid iets unieks en persoonlijks te laten maken.

Contactgegevens

Juwelier Dekker