navigatie overslaan

DC Grafimedia

Betaalbaar drukwerk

DC Grafimedia is een drukkerij in de breedste zin van het woord. Het bedrijf is Staphorst levert betaalbaar drukwerk in de vorm van onder andere flyers, vlaggen, brochures, naamkaartjes, kunstwerken, enveloppen, stickers, textiel en menukaarten. Ook voor familiedrukwerk – denk aan trouw-, geboorte-, kerst- en rouwkaarten – ben je bij DC Grafimedia aan het juiste adres. Alles wat bedrukt kan worden kan dit bedrijf regelen. Het is mogelijk om gratis jouw drukbestand te controleren voordat het gedrukt wordt. Tevens kunnen zij het ontwerp maken, waardoor het project voor de particuliere of zakelijke klant volledig uit handen genomen kan worden.

Jarenlange ervaring geeft voordelen

Eigenaar Harry Dunnink heeft al meer dan 35 jaar ervaring met drukwerk. Na voor bedrijven gewerkt te hebben begon Harry in 2007 met zijn eigen bedrijf. Kiezen voor DC Grafimedia is een betrouwbare keuze. Goed advies, korte lijnen en kwaliteit staan centraal bij DC Grafimedia. Het bedrijf probeert altijd met de klant mee te denken, zodat de laagste prijs wordt betaald. Zo hebben al veel ondernemers en particulieren de weg naar DC Grafimedia gevonden. Bedenken, meedenken, uitdenken en het maken van drukwerk is waar DC Grafimedia iedere dag met passie mee bezig is.

Webshop en fysieke winkel

Bij DC Grafimedia is het mogelijk om de volledige bestelling online te doen. Van aanvraag, ontwerp tot levering kan via de webshop www.dcgrafimedia.nl of www.goed-drukwerk.nl worden geregeld. Heb je liever persoonlijk contact en overleg? Dat is uiteraard mogelijk. DC Grafimedia is gevestigd aan de Gemeenteweg 32 in Staphorst. Naast de (online) drukkerij is het ook mogelijk om je website bij DC Grafimedia te laten maken.

Contactgegevens

DC Grafimedia