navigatie overslaan

DA Drogisterij en Parfumerie Wens

Sinds 2021 terug in Staphorst

Van oudsher was er altijd al een DA Drogisterij in Staphorst, maar daar kwam in 2017 verandering in. Het bleek voor de Staphorsters een gemis dat er geen DA vestiging meer in het dorp was. De mensen weken voornamelijk uit naar De Wijk waar Carl en Francis Steenbergen al een DA Drogisterij en Parfumerie Wens hadden. Toen in 2021 het winkelpand aan de Markt 4 in Staphorst vrijkwam greep het echtpaar de kans om ook een DA vestiging in Staphorst te openen. Sinds de start in Staphorst heeft DA Drogisterij en Parfumerie Wens al veel klanten kunnen helpen.

Focus op zelfzorggeneesmiddelen

Bij DA Drogisterij en Parfumerie Wens zijn alle medewerkers drogist of assistent drogist. Een duidelijke focus van het bedrijf ligt op zelfzorggeneesmiddelen. Het wordt steeds belangrijker dat mensen goed voor zichzelf en hun naasten kunnen zorgen en daar speelt deze DA vestiging in Staphorst op in. Dit wordt onder andere gedaan door passend advies te geven, iets waarin deze drogist zich duidelijk onderscheid. DA Drogisterij en Parfumerie Wens staat er tevens bekend om een breed assortiment voedingssupplementen, die niet overal te vinden zijn. Het ultieme doel is om mensen goed te kunnen helpen bij diverse kwalen, of indien nodig, door te verwijzen naar de reguliere zorg.

Hoogwaardige parfums op natuurlijke basis

Naast de gezondheidsafdeling heeft DA Drogisterij en Parfumerie Wens ook hoogwaardige producten voor lichaamsverzorging in huis. Denk aan de mooie en unieke geurenlijn PRFM met hoogwaardige parfums voor een scherpe prijs. De parfums zijn zoveel mogelijk op natuurlijke basis geproduceerd. Deze winkel probeert sowieso zoveel mogelijk van haar producten op natuurlijke basis aan te bieden, iets waar de Staphorsters ook erg voor openstaan, merkt Carl. “De reacties op onze nieuwe DA vestiging in Staphorst en onze producten zijn erg goed. Mensen kiezen steeds vaker voor natuurlijke voedingssupplementen ten opzichte van synthetische merken. We hebben met themamomenten zoals Valentijnsdag, Moeder- en Vaderdag veel bezoekers in onze winkel mogen ontvangen. Dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst voor DA Drogisterij en Parfumerie Wens in Staphorst.”

Contactgegevens

DA Drogisterij en Parfumerie Wens