navigatie overslaan

Slagerij Buitenhuis

Ambachtelijke producten tegen een betaalbare prijs

Uw Slager Buitenhuis is gevestigd aan de Bergerslag 8 in Staphorst. Deze slagerij is een begrip in Staphorst, doordat zij een goede connectie hebben met de klant en pure producten uit de regio verkopen. Uw Slager Buitenhuis maakt ambachtelijke en pure vleesproducten, en verkoopt deze tegen een betaalbare prijs. Een veelzijdigheid aan producten is er in deze moderne slagerij te vinden. Om met de tijd mee te gaan is het assortiment in de afgelopen jaren flink uitgebreid, waardoor je naast de standaard producten, ook bij Uw Slager Buitenhuis voor het exclusievere vlees terechtkan.

Veel meer dan alleen een winkel

Uw Slager Buitenhuis verzorgt ook catering bij feesten en partijen, bijvoorbeeld in buffetvorm. Maar ook voor vleespakketten, geschenken en complete maaltijden ben je bij Uw Slager Buitenhuis aan het juiste adres. Ook hier speelt veelzijdigheid een rol, want het verzorgen van een kerstdiner tot een gezellige barbecue in de zomer is geen probleem. Het blijft niet alleen bij vlees, want een maaltijdsalade hoort bij Uw Slager Buitenhuis ook tot de mogelijkheden. Uw Slager Buitenhuis is met de tijd meegegaan. Via de website [https://buitenhuis.uw-slager.nl/] is het mogelijk om online bestellingen te plaatsen, die in de winkel opgehaald of thuis bezorgd kunnen worden.

Gegroeid naar het centrum

Uw Slager Buitenhuis is 2000 ontstaan en begonnen aan de Gemeenteweg in Staphorst. Door de jaren is het bedrijf snel gegroeid. Hierdoor was er in 2010 een verhuizing naar het centrum nodig en op deze locatie verkoopt de ambachtelijke slagerij nog steeds haar producten. Uw Slager Buitenhuis staat voor vakmanschap. Een bezoek aan de winkel aan de Bergerslag 8 is meer dan de moeite waard en het uitgebreide assortiment is ook via de website te bekijken.

Contactgegevens

Slagerij Buitenhuis