navigatie overslaan

Boni Supermarkt - Staphorst

De beste kwaliteit voor de laagste prijs

De Boni supermarkten staan voor een hoge kwaliteit in combinatie met een lage prijs. Een ruim en breed assortiment van producten zorgt ervoor dat ieder huishouden kan slagen bij deze supermarkt. De winkel in Staphorst staat ook bekend om hun klantvriendelijkheid. Het personeel wil zoveel mogelijk haar klanten persoonlijk kennen en kunnen aanspreken. Een supermarkt van Boni heeft alles – van groente, fruit, brood tot vlees – in eigen beheer.

Al 50 jaar

Boni Supermarkten viert dit jaar haar vijftigjarig jubileum. Ook is deze supermarktketen al jaren in Staphorst te vinden. Boni Staphorst heeft verschillende locaties gehad, maar sinds 2006 zit de supermarkt aan de Ebbinge Wubbenlaan 3. Een ideale locatie om je boodschappen te doen vanwege het gratis parkeren – met voldoende plekken - voor de deur, waardoor de klant niet ver met de boodschappen hoeft te lopen.

Lokaal gericht

Boni Supermarkt in Staphorst is volledig onderdeel van de gemeenschap. Naast de werkgelegenheid van zo’n 90 zeer vriendelijke en hardwerkende medewerkers – waaronder veel scholieren – doet de supermarkt ook veel voor lokale verenigingen en stichtingen zoals de kerk, voetbal, motorclub en ondernemersclub. Bij de Boni in Staphorst zijn alle elementen aanwezig om ieder huishouden van een goede en betaalbare mix aan levensmiddelen te voorzien.

Contactgegevens

Boni Supermarkt - Staphorst