navigatie overslaan

Keurslager Bergerslag

Een Keurslager wordt je niet zomaar

Deze slagerij mag zich met trots Keurslager noemen. Deze titel krijgt een slagerij niet zomaar, want daarvoor moet een bedrijf aan allerlei kwaliteitseisen voldoen. Keurslager Bergerslag voldoet hieraan en heeft als enige slagerij in Noord-Nederland drie sterren. Je kan bij deze ambachtelijke slagerij voor allerlei soorten vlees terecht, waarbij volop aandacht is voor het milieu en dierenwelzijn. Er zitten volop regionale producten in het assortiment. De leverworst met rijst kan je nergens anders zo krijgen als bijKeurslager Bergerslag. Ook complete (afhaal)maaltijden, vlees voor een feestje of BBQ kan dit bedrijf uitstekend verzorgen.

Verscentrum Staphorst, de lekker-eten winkel

Keurslager Bergslag maakt onderdeel uit een uniek concept: Verscentrum Staphorst. Aan de Ebbinge Wubbenlaan 5 zijn er maar liefst drie winkels onder één dak met één ingang te vinden. Naast de slagerij maken ook Bergerslag, de Echte Bakker en Hilko Jonkman, de echte groenteman onderdeel uit van dit prachtige concept waarvan er slechts drie in Nederland te vinden zijn. Voor de klant ideaal, want die kan zowel de slager, bakker als groenteman onder één dak bereiken. Wat deze winkels ook bijzonder maken is dat zij voornamelijk regionale producten verkopen.

Altijd en makkelijk bereikbaar

Keurslager Bergerslag is ontstaan in 1985 nadat Roelof Mulder de kans kreeg om met zijn zus Grietje en zwager Henk de voormalige slagerij Bloksma over te nemen. Keurslager Bergerslager staat bekend als een bedrijf dat verstand heeft van vlees. Rond 2008 is het huidige Verscentrum Staphorst ontstaan door een slagerij te combineren met een bakkerij en groenteman onder één dak. Met voldoende parkeergelegenheid voor de deur is de bereikbaarheid perfect. Ook heeft Keurslager Bergerslag een eigen webshop, waar je 6 dagen per week en 24 uur per dag het verste vlees kan bestellen en laten bezorgen. Meer weten? Neem dan gerust een kijkje op https://bergerslag.keurslager.nl/

Contactgegevens

Keurslager Bergerslag