navigatie overslaan

E-Broezer Verhuur Mennink

speciaal voor jou

Geluidloos toeren

Bij E-Broezer Verhuur Mennink in IJhorst kan je elektrische E-Broezers huren. Ideaal om geluidloos door de prachtige omgeving van IJhorst te rijden. Je kunt zelfs de vogels horen fluiten. Eigenlijk is het gewoon een stille snorfiets. Dit betekent dat je een bromfiets- of autorijbewijs nodig hebt om op deze E-Broezers te mogen rijden. Eigenaren Daniël en Karolien hebben de beschikking over 19 E-Broezers met een actieradius van zo’n 40 kilometer. Naast diverse mooie routes is er ook een mogelijkheid om diverse spelelementen aan je rit toevoegen – Zoals ‘Krek de Code’ en ‘Broez’n en Ankloot’n. Kortom een E-Broezer huren is een ideaal uitje om samen met je geliefde te doen of met familie, vrienden of vriendinnen!

Mooie routes

Daniël en Karolien hebben met hun kennis van de omgeving meerdere routes door de regio op papier gezet. De routes zijn voorzien van informatie, bijvoorbeeld over verschillende horeca gelegenheden welke onderweg te vinden zijn. De route word aan de hand van een gratis app op de telefoon gereden. De E-Broezers zijn voorzien van een USB-aansluiting. Niet zo handig met de telefoon? Geen probleem, ze hebben de routes ook op papier!

Ook leuk met kinderen

E-broezer is ook in het bezit van kinderzitjes waardoor je met je peuter , kleuter of dreumes ook op pad kunt. Een erg leuke activiteit voor kinderen. Veiligheid staat dan ook voorop en is er voor ouderen en kinderen een mogelijkheid om een helm te dragen. Check hier de tarieven en mogelijkheden voor kinderen.

Spelelement toevoegen

Voor sommige gezelschappen biedt enkel een route volgen te weinig uitdaging. Ook voor deze doelgroep heeft E-Broezer Verhuur Mennink wat bedacht. Met het “Krek de Code” arrangement kan je de route alleen maar volgen door puzzels, raadsels en codes op te lossen. Een andere optie in het assortiment is “Broez’n & Ankloot’n”. Naast een route met de E-broezer ga je met je gezelschap ook een potje ouderwets klootschieten. Gegarandeerd plezier voor iedereen!

E-Broezer Verhuur Mennink is geopend in de periode van maart t/m oktober.

Contactgegevens

E-Broezer Verhuur Mennink