navigatie overslaan

Haarmode Maureen

Voor het hele gezin

Haarmode Maureen doet er alles aan om haar klanten met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Mannen, vrouwen, jongeren of kinderen: iedereen kan terecht bij deze moderne knipsalon. De mensen in Staphorst gaan voor een modern kapsel en dat krijgen ze bij Haarmode Maureen aan de Markt 6. De kapperszaak bestaat al ruim dertig jaar en vanwege hun ervaring en vakmanschap weten de kapsters wat hun klanten prettig vinden. Een combinatie van luisteren naar de klant en persoonlijk advies staat bij Haarmode Maureen centraal.

Bekende gezichten

Het team van Haarmode Maureen bestaat enkel uit bekende gezichten. Alle kapsters komen uit Staphorst. Hierdoor gaat de klant niet persé naar Haarmode Maureen, maar gaan zij op bezoek bij hun favoriete kapster waarin persoonlijk en vertrouwt contact belangrijk is. Door de jaren heeft het team van Haarmode Maureen – dat bestaat uit zes kapsters – een trouwe klantenkring ontwikkeld. Highlights en kleuren is een specialiteit waar Haarmode Maureen bekend om staat. En natuurlijk kan je voor een bruiloft ook uitstekend je haar laten doen in deze salon.

Flexibel

Naast de standaard openingstijden is Haarmode Maureen ook dinsdag- en donderdagavond geopend, zodat klanten ook buiten reguliere werktijden geknipt kunnen worden. Een afspraak maken in de salon van Haarmode Maureen is heel eenvoudig en kan je – naast telefonisch – doen via het boekingssysteem op de website: www.haarmodemaureen.nl

Contactgegevens

Haarmode Maureen