navigatie overslaan
Workshop

Workshop 'van Koe tot Kaas' [VOLGEBOEKT]

Een unieke kans om je eigen kaas te maken! 25 jaar geleden werd de laatste melkbus opgehaald in de gemeente Staphorst. Ter ere van dit historische moment organiseren De Veldschuur en Rouveen Kaasspecialiteiten een aantal speciale activiteiten. Op 17 februari is dit de workshop 'van Koe tot Kaas' voor een speciale actieprijs van slechts €5,-.

+ 1 foto's

Er is plek voor 20 personen. Onder leiding van een deskundig kaasmaker doorloop je alle stappen van het kaasmaken. Een leerzame ervaring om dit proces mee te maken. Een kaasproeverij mag natuurlijk niet ontbreken. Er is de gelegenheid om enkele kaassoorten te proeven van Rouveen Kaasspecialiteiten.

Ontvangst is tussen 9:00 en 9.15 uur zodat we om 9.00 uur kunnen starten. Het proces duurt ca. 2 a 2,5 uur. Aan het eind van de middag ga je met je eigen gemaakte kaas naar huis. Tussendoor is er koffie/thee met koek en fris.

De prijs van de workshop is normaal €25,- per persoon. Maar speciaal voor deze editie is er €20,- korting. Dus de workshop wordt op 31 oktober aangeboden voor slechts €5,- per persoon. Deze speciale actieprijs wordt mogelijk gemaakt door Rouveen Kaasspecialiteiten.

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 5,00

De prijs van de workshop is normaal €25,- per persoon. Maar speciaal voor deze editie is er €20,- korting. Dus de workshop wordt op 31 oktober aangeboden voor de speciale actieprijs van €5,- per persoon.