navigatie overslaan
Kinderen

Zwem4daagse Staphorst

In de meivakantie wordt van dinsdag 2 mei t/m zaterdag 6 mei 2023 voor de 47e keer de Zwem4daagse gehouden in zwembad De Broene ‘Eugte’ in Staphorst.

+ 1 foto's

In de meivakantie wordt van dinsdag 2 mei t/m zaterdag 6 mei 2023 voor de 47e keer de Zwem4daagse gehouden in zwembad De Broene ‘Eugte’ in Staphorst. De Zwem4daagse is een initiatief van Reddingsbrigade Staphorst in samenwerking met het zwembad. Het thema dit jaar is de boerderij.

Bij de Zwem4daagse is het de bedoeling dat je per dag een afstand van 500 meter zwemt. Dit mag in een zwemslag naar keuze en in je eigen tempo. Heb je in vier dagen tijd 2000 meter gezwommen dan ontvang je een fraaie herinneringsmedaille. Het baantjes zwemmen is in het grote 25 meter lange binnenbad, dus weer of geen weer, er kan altijd gezwommen worden! Mocht je in verband met de vakantieperiode niet vier dagen kunnen zwemmen, dan is het ook mogelijk op een dag 2x 500 meter te zwemmen.

Na het verplichte banen zwemmen mag er gespeeld worden in het instructiebad of op het buitenterrein van het zwembad waar een skelterbaan is, een hele grote zandbak en diverse speeltoestellen. Daarnaast worden er de hele week ook diverse activiteiten georganiseerd.

Buiten de Zwem4daagse om is het zwembad ook geopend voor recreatief zwemmen.

Zet deze data alvast in je agenda. We hopen zoveel mogelijk zwemmers te mogen verwelkomen!

Wanneer

-
-
-
-
-